Winkelwagen

Jouw bestelling

Afronden

Wist je dit.... over onze bezorgers?

Met ons hele team werken wij er bij Taco Mundo iedere dag hard en met veel enthousiasme aan om de beste, verse Mexicaanse gerechten snel en met zorg bij jou thuis te brengen. Dat begint al bij de inkoop van de juiste kwaliteit producten. En loopt via een reeks gewaardeerde collega’s, die bijvoorbeeld in de keukens van onze vestigingen het eten vers voor je bereiden, uiteindelijk tot aan de bezorgers.

Op deze officiële Dag van de Maaltijdbezorgers willen wij je graag wat meer over deze kanjers vertellen. Zij zijn het die iedere dag opnieuw de uitdagende taak hebben om het eten zo snel en zorgvuldig mogelijk naar het juiste adres te brengen. Want we willen jouw maaltijd zo vers mogelijk en optimaal gepresenteerd bij je thuis hebben.

Wist je dat al onze bezorgers bij elkaar…:

  • …meer dan 2 miljoen kilometer per jaar afleggen? (Dat zijn bijna 50 rondjes om de aarde!)
  • …afgelopen 12 maanden bijna een hele maand aan zomerse en zelfs tropische dagen hebben gehad. Lekker met meer dan 25 graden door de stad touren.
  • …op 5 dagen hebben moeten werken bij temperaturen die niet boven de 0 uitkwamen.
  • En ook meer dan 600 mm regen kregen te verstouwen.
  • Gelukkig was er ook genoeg zon. Bijna 2.000 uur! En daarmee komen we dit jaar wel aardig in de buurt van het meerjarige gemiddelde aantal zonuren in Mexico.

Wij bedanken onze bezorgers voor hun onvermoeibare inzet!

Bekijk op onze Facebookpagina het bedankfilmpje dat we hebben geplaatst. Daarin staan nog meer van die leuke feitjes.