Winkelwagen

Jouw bestelling

Afronden

Dino’s de Niños

Bij het kindermenu van Taco Mundo, het Menú de Niños, krijg je nu een leuk speeltje: een gevaarlijke dino! De verzameling Dino’s de Niños van Taco Mundo bestaan uit verschillende soorten dino’s. Welke je krijgt, kunnen we helaas niet van te voren zeggen. Dat is een verrassing. Maar als je er eentje hebt, kun je hier wel lezen welke soort het is:

 

Diplodocus

Met zijn lange nek en staart is de Diplodocus een van de bekendste dino’s. Zijn staart gebruikte hij om zichzelf te verdedigen, hiermee sloeg hij andere dino’s van zich af. Een prachtig exemplaar voor in je dino-verzameling!

 

Parasaurolophus

Deze dino ziet er misschien gevaarlijk uit, maar wist je dat hij alleen planten at? Voor de Parasaurolophus hoef je dus niet bang te zijn!

 

Scelidosaurus

De Scelidosaurus is een dino die goed rechtop kon lopen, zijn achterpoten waren dus extra sterk. Ook de Scelidosaurus at alleen maar planten. Van welke groentes houd jij?

 

Apatosaurus

Deze dino is een broertje van de Diplodocus, dat kun je wel zien aan die lange nek. De Apatosaurus behoorde tot een van de grootste landdieren ter wereld!

 

Pachycephalosaurus

Oeh wat ziet deze dino er eng uit! Gelukkig hield hij alleen van planten en hoefde je niet bang te zijn dat hij je op zou willen eten.

 

T-rex

De Tyrannosaurus rex is de koning van alle dino’s. Hij eet graag vlees en alle plantenetende dino’s zijn bang voor hem. Durf jij de T-rex aan je collectie toe te voegen?

 

Allosaurus

De Allosaurus lijkt een beetje op de T-rex, zoals hij op z’n achterpoten loopt. Laat je niet misleiden door de mooie oranje kleur van deze dino, want hij was een echte rover! Bij Taco Mundo kan je hem gelukkig veilig in het klein bekijken!

 

Iguanodon

Hij lijkt misschien gevaarlijk, maar de Iguanodon eet zoals veel andere dino’s alleen maar planten. Met zijn duim, waaraan een gevaarlijke stekel zit, slaat hij de vijanden van zich af.

 

 

Triceratops

Je kent deze dino van Platvoet en zijn vriendjes, want Cera wordt in die film een van de beste vriendjes van Platvoet. De Triceratops herken je aan de hanenkam bovenop zijn hoofd.

 

Dimetrodon

Met zijn bekende kam op zijn rug heb je de Dimetrodon vast wel eens voorbij zien komen. Deze dino lijkt een beetje op een grote hagedis, maar dan met een kam op zijn rug en eentje die van vlees houdt.