Winkelwagen

Jouw bestelling

Afronden

Favoriet van de Maand: Quesadilla

Als tegenhanger van een feestmaand vol traditioneel veel eten, kiezen wij als favoriet van de maand januari voor een verademend duidelijk en simpel gerecht: Quesadilla.

Heerlijk eenvoudig en o zo lekker! Mocht je nog niet weten wat een Quesadilla is: dat is een tortilla met kaas, die is opgevouwen en wordt gegrild. “Eh… net als een tosti?”, horen we je denken. Nee, niet net als een tosti. Die vergelijking is snel gemaakt, dat begrijpen we wel, maar dan doe je dit heerlijke gerecht toch echt een beetje te kort.

Een Quesadilla wordt heerlijk knapperig van het grillen. En omdat de tortilla’s dun zijn, is de bite steviger dan bij een tosti en komt de smaak van de gesmolten kaas nog beter tot zijn recht.

Wij kunnen deze “kaasdingetjes” (dat is de letterlijke vertaling) echt de hele dag eten. Als lunch- of bijgerecht, maar we vullen er met gemak ook gewoon onze hele maaltijd mee. Dan nemen we er een aantal en variëren we met de vega-, vlees- en kipversie. Als ontbijt kun je ze overigens ook prima eten, het hangt er natuurlijk vanaf hoe laat je ontbijt. Heb je zelf al een geschikt moment in gedachten om er eentje te eten? Bijvoorbeeld nu ????? Je kunt ze hier snel bestellen.

 

Bonustip!

En tenslotte delen we graag nog een bonustip met je: Wij eten ze ook graag bij de borrel. Dan snijden we ze gewoon in kleinere driehoekjes en zijn het ideale borrelhapjes. Zeker de Salsa Quesadilla leent zich daar goed voor. Met kaas en Salsa Mexicana. Zilt, fris en met een heel licht pitje. Zucht… is het al borreltijd?