Winkelwagen

Jouw bestelling

Afronden

Onze kleurrijke SALSAS

Salsa’s zijn onmisbaar in de Mexicaanse keuken. Afhankelijk van het soort salsa, kun je een gerecht frisser, wat zoeter of juist wat pittiger maken. Bij Taco Mundo hebben we sinds kort vier nieuwe, kleurrijke homemade salsa’s. Vers en volgens eigen receptuur bereid.

 

SALSA VERDE

Deze groenkleurige salsa heeft als hoofdbestanddeel tomatillo’s. De frisse tomatillo werd al geteeld door de Maya's en de Azteken. Hoewel een tomatillo op een groene tomaat lijkt, is deze Latijns-Amerikaanse vrucht daar geen directe familie van. Andere smaakmakers in deze salsa zijn ui, koriander, jalapeño pepers en een vleugje knoflook en komijn. Heerlijk in je Burrito en Salad of als dip voor je Quesadilla!

 

SALSA ROJA

Onze Salsa Roja wordt grotendeels gemaakt met tomaten, paprika’s en pepers. Daar dankt deze salsa ook zijn helderrode kleur aan. We hebben de Salsa Roja standaard in een aantal van onze gerechten zitten, maar je kunt hem ook los bestellen om er bijvoorbeeld je Nachos in te dippen.

 

SALSA CHIPOTLE

Deze diepdonkerrode Mexicaanse salsa wordt gemaakt op basis van gerookte Chipotle pepers. Dit geeft de Salsa zijn typisch rokerige smaak. Tomaat, ui en knoflook maken onze Salsa Chipotle helemaal af. Wil je meer pit dan de Salsa Roja of de Salsa Verde en ben je nog aan het oefenen voor onze Salsa Spicy Habanero? Dan is pittigheid van onze Salsa Chipotle perfect voor jou.

 

SALSA SPICY HABANERO

De naam zegt het al: onze Salsa Spicy Habanero is de vurige smaakmaker in het rijtje van onze homemade Salsas. De basis van deze oranje Salsa wordt gevormd door ananas en Habanero pepers. De Habanero peper is een hete pepersoort die veel wordt gebruikt in de Zuid-Amerikaanse keuken. Met een vleugje limoensap is de Salsa Spicy Habanero fris, zoet en lekker pittig tegelijk. Durf jij hem aan?