Winkelwagen

Jouw bestelling

Afronden

's Werelds meest geliefde saus

Zeg je Guacamole, dan zeg je avocado. En van beiden worden we blij. Niet gek dus dat we onze meest bekende Mexicaanse saus graag in het zonnetje zetten.

Guacamole komt uit het zuiden van Mexico. Het woord stamt van ahuocamolli, wat avocadosaus betekent in het Nahuatl. Nahuatl is de taal van de Azteken, een van de oorspronkelijke volksstammen van Mexico. Eeuwen geleden al gaven zij de groene vrucht de naam ahuácatl.
Wat best een grappige naam is, want dit betekent testikel. En geef toe, daar lijkt de avocado wel een beetje op!

Avocado’s zitten boordevol vitamines, vezels en goede oliën. Die zijn bijvoorbeeld goed om je cholesterolgehalte onder controle te houden. Ook helpen ze je om je immuunsysteem en zenuwstelsel te beschermen.

Wij vinden het belangrijk dat onze Guacamole gemaakt wordt met de beste ingrediënten. Daarom zijn we laatst zelf gaan kijken op de plantage waar onze avocado’s groeien. Kijk hoe ze heerlijk in de zon hangen te rijpen!

En als ze dan voldoende tijd in de zon hebben gehad en geoogst zijn, maken wij er Guacamole van. Dit doen we door er onder andere verse tomaat en knoflook aan toe te voegen. Limoensap zorgt voor een heerlijk frisse touch in de romige saus.

Onze homemade Guacamole gebruiken wij al standaard in veel van onze gerechten. Zo voegen wij het bijvoorbeeld toe aan onze Street Tacos, Salads, Burrito Bowls en Mexican Burger. En, zoals de naam al zegt, krijg je deze saus bij onze Nacho’s Guacamole & Salsa Roja. Lekker om de tortillachips in te dippen! Maar je kunt ook altijd een los bakje Guacamole bestellen. Om je andere gerechten in te dippen, of, voor de echte liefhebbers, om gewoon op te lepelen!

Dus, kies hoe jij jouw Guacamole wilt hebben via ons menu. Buen provecho!