Winkelwagen

Jouw bestelling

Afronden

Onze favoriete ballen

Met het mooie weer van de afgelopen dagen en de dagen die er nog aan komen, vonden wij het hoog tijd onze Albóndigas uit te roepen tot Favoriet van de Maand. Deze gekruide gehaktballetjes overschonken met onze Salsa Roja zijn een heerlijk bijgerecht of hapje bij de borrel. En geef toe, met dit mooie weer zijn er véél geschikte borrelmomenten.

Er zijn verschillende manieren om waarop deze gehaktballetjes gegeten worden. Je kunt Albóndigas bijvoorbeeld kennen als tapas. Tapas worden vaak als tussendoortje gegeten, onder andere om het vol te houden tot de echte maaltijd genoten wordt. Wist je trouwens dat de term Tapas schijnt te zijn ontstaan nadat men vroeger de glazen drinken bedekte (“tapada”) met een plakje ham? Dit deed men om te voorkomen dat er vliegen in kwamen. En in Mexico gaan deze kleine ballen ook wel in de soep: Sopa de Albóndigas.

Wij maken onze Albóndigas van gecertificeerd en traceerbaar rundvlees. We brengen ze op smaak met verschillende kruiden die veel in de Mexicaanse keuken gebruikt worden. Daarna schenken we er onze homemade Salsa Roja over en bestrooien het met verse koriander. Hmmm, muy rico!
Je kunt zie hier bestellen.