Winkelwagen

Jouw bestelling

Afronden

Taco Mundo 18 jaar!

Eind 2000 opende de eerste Taco Mundo haar deuren. Dat is deze maand 18 jaar geleden! Een mooie gelegenheid om even terug te kijken naar de wereld van toen.

Foodtrends in 2000
Mexicaans eten was dat in het jaar 2000 echt wel heel exotisch! Wij Nederlanders zaten toen nog midden in de cupcake-trend aangejaagd door Carry Bradshaw in de hitserie Sex and the City. Inspiratie voor het avondeten deden we op tijdens Koffietijd of Born to Cook. Als je tenminste op dat tijdstip toevallig voor de TV zat. Eigenlijk hielden we toen nog steeds het meest van lekker simpel, een Hollandse stamppot. Wilden we iets speciaals, dan grepen we onze Jamie Oliver uit de kast of liepen we naar de afhaalchinees.
En toen kwam Taco Mundo! Lekker Mexicaans eten en ook nog eens gewoon bij je thuis bezorgd!

Foodtrends bij Taco Mundo
Herinneren jullie je deze GOUWEN OUWEN nog (nog nog nog)?

  • Quesadilla geitenkaas
  • Quesadilla Chorizo, gemaakt met een speciale spinazietortilla
  • Shoarma Burrito
  • Cool wraps, met zalm, mozzarella of kalkoen
  • “Perro Caliente”, een hotdog met onder andere guacamole en tortillachips
  • En last but not least: de Poncho Potato. Een gepofte aardappel vol Mexicaanse toppings

Taco Mundo 2018: Enchilada Verde en Hamburrito
Het allernieuwste gerecht op ons menu is de Enchilada Verde. Dat is je vertrouwde Enchilada overgoten met onze homemade Salsa Verde. Deze frispittige salsa is gemaakt van tomatillo’s en onder andere jalapeños en koriander.

Omdat het oude vertrouwde soms ook wel heel goed smaakt is nu tijdelijk terug in het assortiment: de Hamburrito. Dit is een sappige runderburger in een tortilla gevouwen met Salsa Mexicana, rode ui en jalapeños.  

We hebben steeds weer verrassend heerlijke gerechten! En dat wordt gewaardeerd: inmiddels hebben we 25 winkels in Nederland. We staan klaar om ook in 2019 weer verder te groeien, zodat binnenkort echt iedereen in Nederland kan genieten van onze Tacos, Burritos, Enchiladas, Quesadila en nog veel meer.

Wil je op de hoogte blijven? Houd onze website en Facebook goed in de gaten of meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Meteen even proeven kan natuurlijk ook: bestel hier.

BUEN PROVECHO