COVID-19 PROCEDURE

Bezorger

UPDATE Taco Mundo en de maatregelen tegen het Corona virus

17 maart 2020. Alle Taco Mundo winkels zijn open voor bezorging en ook voor afhaal. Taco Mundo kan dus iedereen die dat wil gewoon een verse maaltijd bezorgen. Een aantal van onze winkels, zie daarvoor de openingstijden op onze website of app, is nu zelfs vanaf 12 uur s’middags geopend dus op die plaatsen kan ook een lekkere Mexicaanse lunch bezorgd worden door Taco Mundo.

Mensen die de deur niet uit kunnen of mogen hoeven zich dus geen zorgen te maken: bij Taco Mundo kan besteld worden voor levering aan huis. Ook afhalen is mogelijk. Het blijft wel verboden om in de winkel zelf onze gerechten op te eten.

De veiligheid en gezondheid van klanten en personeel blijft natuurlijk steeds voorop staan! Dat betekent dat wij geen contant geld accepteren en ieder lichamelijk contact tussen medewerkers en klanten wordt vermeden. Daarom zetten onze bezorgers het tasje met de bestelling op de warmhoudtas voor de deur bij de klant en bellen dan aan. Als klant hoeft u dan alleen maar de deur open te doen en zelf het tasje te pakken!

Ook bij de bereiding van de gerechten volgt Taco Mundo strikt de door het RIVM aanbevolen maatregelen. Dit alles natuurlijk bovenop de strenge hygiëne standaards die Taco Mundo altijd al hanteert.

De bezorging van uw bestelling kan vanwege de extra aandacht en grote drukte soms wel eens wat langer duren dan u gewend bent. Daarvoor al bij voorbaat ons excuus: onze medewerkers doen steeds hun best om alle klanten zo snel en goed mogelijk te bedienen.