Aangepaste Werkwijze

Geen zorgen, Taco Mundo blijft bezorgen!

Bij Taco Mundo staat de veiligheid van ons voedsel, onze klanten én ons personeel voorop! Daarom hebben wij een aantal maatregelen genomen ter voorkoming van de verspreiding van COVID-19. Hieronder kun je alle maatregelen terugvinden:

Contactloze bezorging

Taco Mundo volgt de adviezen vanuit het RIVM nauwlettend op, daarom worden alle bestellingen standaard contactloos bezorgd. Dit betekent onder andere dat je tijdelijk de betaaloptie "contant" niet kunt kiezen bij het plaatsen van een bestelling via onze website of app. Hoe gaan onze bezorgers te werk?

1. Bestel online via TacoMundo.com of via onze App en betaal online (iDeal of credit card).

2. Bij aankomst plaatst onze bezorger de warmhoudtas met hierin jouw bestelling open voor je deur en belt aan.

3. Onze bezorger neemt vervolgens tenminste 1,5 meter afstand en wacht tot je jouw bestelling uit de warmhoudtas hebt gehaald.

4. Onze bezorger wenst je ¡buen provecho! en wacht tot je de deur dicht hebt gedaan om vervolgens zijn/haar weg te vervolgen

Hygiëne in onze winkels

Niet alleen nemen we maatregelen tijdens het bezorgen, óók in onze keukens hebben we een aantal maatregelen getroffen. In al onze winkels besteden we extra aandacht aan het naleven van de voedselveiligheid- en hygiëne procedures

1. Het Taco Mundo personeel wast minimaal elk halfuur én bij elke nieuwe activiteit de handen.

2. Alle werkbanken werken worden minimaal elk uur volledig ontsmet.

3. De frequentie van controles uitgevoerd door externe bureaus in al onze winkels is verhoogd.

4. Onze bezorgers ontsmetten hun voertuigen voor en na aflevering van elke bestelling. Daarnaast wisselt ons personeel niet meer van voertuig.

COVID-19 PROCEDURE

Update: Opname contactgegevens gasten

10 augustus 2020

Sinds 10 augustus 2020 is de horeca verplicht contactgegevens van haar gasten te registreren. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt ten behoeve van contact- en brononderzoek door de GGD bij een besmetting. Je bent niet verplicht deze gegevens in te vullen. Als je de Taco Mundo Taco Mundo vragenlijst gezondheidscontrole COVID-19 invult, ga je ermee akkoord dat de GGD dit formulier kan gebruiken voor de genoemde onderzoeken.

Dit formulier wordt na 2 weken vernietigd.

Vragenlijst COVID-19 Taco Mundo

Taco Mundo en de maatregelen tegen de verspreiding van COVIDO-19

16 maart 2020

Alle Taco Mundo winkels zijn open voor bezorging en ook voor afhaal. Taco Mundo kan dus iedereen die dat wil gewoon een verse maaltijd bezorgen. Een aantal van onze winkels, zie daarvoor de openingstijden op onze website of app, is nu zelfs vanaf 12 uur s’middags geopend dus op die plaatsen kan ook een lekkere Mexicaanse lunch bezorgd worden door Taco Mundo.

Mensen die de deur niet uit kunnen of mogen hoeven zich dus geen zorgen te maken: bij Taco Mundo kan besteld worden voor levering aan huis. Ook afhalen is mogelijk. Het blijft wel verboden om in de winkel zelf onze gerechten op te eten.

De veiligheid en gezondheid van klanten en personeel blijft natuurlijk steeds voorop staan! Dat betekent dat wij geen contant geld accepteren en ieder lichamelijk contact tussen medewerkers en klanten wordt vermeden. Daarom zetten onze bezorgers het tasje met de bestelling op de warmhoudtas voor de deur bij de klant en bellen dan aan. Als klant hoeft u dan alleen maar de deur open te doen en zelf het tasje te pakken!

Ook bij de bereiding van de gerechten volgt Taco Mundo strikt de door het RIVM aanbevolen maatregelen. Dit alles natuurlijk bovenop de strenge hygiëne standaards die Taco Mundo altijd al hanteert.

De bezorging van uw bestelling kan vanwege de extra aandacht en grote drukte soms wel eens wat langer duren dan u gewend bent. Daarvoor al bij voorbaat ons excuus: onze medewerkers doen steeds hun best om alle klanten zo snel en goed mogelijk te bedienen.

Contactloze bezorging