Franchise

Wij zijn de eerste én enige landelijke bezorgformule voor de Mexicaanse keuken en een van de grote spelers in de food bezorgmarkt. Op deze pagina kun je meer informatie vinden over Taco Mundo Franchise

Ons menu bestaat uit traditionele Mexicaanse producten met een verrassende draai. Daarnaast bestaat ons assortiment uit heerlijke, kleurrijke Mexicaanse gerechten. De ingrediënten die wij gebruiken zijn vers en van goede kwaliteit, omdat we alleen met de beste partners samenwerken.

Taco Mundo is verrassend, betrouwbaar, kleurrijk en toegankelijk! Een formule die direct inspeelt op de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van food en foodbezorging! Taco Mundo heeft 31 winkels verspreid door heel Nederland en groeit verder. Interesse in franchise gekregen?

Franchisen bij Taco Mundo

Franchise 3

Ondernemerskansen
voor jou

Taco Mundo heeft een groot groeipotentieel, want maaltijdbezorging is booming en Mexicaans is hot! Volgens het FSIN blijft de foodomzet door de gunstige economie en het toenemende uitstelgedrag van consumenten de komende jaren flink groeien. Het groeitempo van bezorging blijft daar met kop en schouders bovenuit steken. Nederlanders lieten in 2019 voor 3,2 miljard euro aan eten thuisbezorgen, ruim twintig procent meer dan een jaar eerder. Taco Mundo, de enige landelijke bezorgformule voor de Mexicaanse keuken, groeit hard mee.

Franchisen bij Taco Mundo = écht ondernemen!

Je gaat op zoek naar mogelijkheden in de markt, waarbij je een goed product levert, klantcontact onderhoudt en je team leidt. Franchisen bij Taco Mundo biedt veel voordelen. Je hebt volledig de tijd om je te focussen op jouw eigen winkel, jouw medewerkers en jouw klanten. Wij van Taco Mundo zorgen voor de marketing, productontwikkeling en voor operationele coaching.

Er zijn uitstekende mogelijkheden voor franchiseondernemers in steden met omstreeks 50.000 huishoudens. Bijvoorbeeld Groningen (2e locatie), Alkmaar, Alphen a/d Rijn, Deventer, Dordrecht, Ede/ Wageningen, Den Bosch, Eindhoven (2e locatie), Helmond, Haarlem (2e locatie), Hilversum, Hoofddorp, Lelystad, Nijmegen, Utrecht (2e en 3e locatie) en Venlo, Heerlen.

5 redenen om je eigen Taco Mundo te starten:

1· De Mexicaanse keuken is populair
2· Maaltijdbezorging blijft groeien
3· Verse gezonde gerechten
4· Inspelen op de nieuwste trends
5· Een bewezen formule

Durf jij aan te pakken? Dan is franchisen bij Taco Mundo iets voor jou!

Franchise Facts

Startjaar franchise:   2006
Type samenwerking:   Hard franchise
Aantal franchisevestigingen:   31
Entreegeld:   € 10.000
Franchise fee:   7% van de omzet
Marketing fee:   Vast maandelijks bedrag
Totale investering:   € 165.000
Benodigd eigen vermogen:   € 50.000
Gemiddelde omzet per winkel:   € 418.000
Oppervlakte winkel:   100 m2
Minimum aantal huishoudens rayon:   40.000
Inkoop:   Verplichte inkoop bij logistiek partner
Training:   Intensief trainingsprogramma van 1 maand
Street Tacos 1

Franchisekaart

Taco Mundo biedt mooie franchisekansen aan in heel Nederland. Op dit moment bestaat Taco Mundo uit 31 winkels verspreid over het gehele land, maar dit is slechts het topje van de ijsberg.

Taco Mundo is een ambitieuze organisatie waar de focus op de verdere groei van de formule hoog op de agenda staat. Op deze franchisekaart kun je alle bestaande winkels, binnenkort te openen winkels en steden vinden waar wij op zoek zijn naar franchisenemers.

Rood = Bestaande winkel
Groen = Opening soon
Blauw = Franchisekans

Spijkenisse 2

In 8 stappen naar
je eigen Taco Mundo

1: Invullen franchiseformulier
2: Kenismakingsgesprek
3: Meedraaien in een winkel
4: Marktonderzoek & Ondernemingsplan
5: Winkellocatie vastleggen
6: Financieringsaanvraag
7: Training
8: Verbouwing & Opening