Profiel Ondernemer

Het starten als Franchisenemer betekent dat je ondernemer wordt. Bij Taco Mundo hebben we het dan ook altijd over onze Franchiseondernemers.

Ondernemen is totaal iets anders dan een gewone baan. Ondernemer ben je 24 uur per dag 7 dagen per week. Jij bent het aanspreekpunt voor je werknemers en voor je klanten, altijd op zoek naar kansen en verbeteringen. De drang om te groeien speelt een centrale rol in je carrière. Jij zet de targets neer en het geeft je een kick om die targets met je team te bereiken en liefst te overtreffen. Het behalen van een goed bedrijfsresultaat is jouw verantwoordelijkheid. Je stelt dan ook hoge eisen aan jezelf en bent niet snel tevreden.

Het is een voordeel als je ervaring hebt in de horeca en in het bijzonder bij quick service restaurants. Je begrijpt het belang van een goede planning van personeel, een correcte mis-en-place, borging van hygiëne en voedselveiligheid en bovenal het nastreven van een zo hoog mogelijke tevredenheid bij de gasten. Je houdt van werken in de horeca en bent gek op Mexicaans.

Een goede voorbereiding is het halve werk: planning van personeel en de dagelijkse werkzaamheden is dan ook essentieel. Discipline is daarbij van groot belang. Oog voor details is bij iedere onderneming van belang maar in de horeca in bijzonder omdat de gerechten letterlijk door de maag gaan!

Ondernemen betekent met name in de beginjaren heel hard werken. Je weet om te gaan met tegenslagen omdat je altijd in mogelijkheden denkt, een doorzetter bent en doorgaat waar anderen stoppen.

Het werken als franchiseondernemer betekent dat je collega ondernemers hebt waarmee je kunt overleggen, ideeën kunt uitwisselen, gebruik kunt maken van best practices. Samen met je collega ondernemers en de franchiseorganisatie ontwikkel je de markt voor maaltijdbezorging van Mexicaanse gerechten.

Je eigen Taco Mundo

Ben jij die ondernemer die in bovenstaand profiel past en wil je middels zelfstandig ondernemerschap samen met onze organisatie en collega franchiseondernemers de Taco Mundo formule verder uitbouwen? Zet dan de eerste stap naar je eigen Taco Mundo vestiging door het franchiseformulier in te vullen. Na ontvangst van het franchiseformulier nemen wij contact met je op.

De tijd die ligt tussen de eerste kennismaking met Taco Mundo en de opening van je eigen Taco Mundo vestiging varieert tussen de 3 en 6 maanden. Kortweg dienen de volgende 12 stappen te worden gevolgd:

12 stappen naar je eigen Taco Mundo vestiging

 1. Invullen Franchise formulier
 2. Kennismakingsgesprek
 3. Meedraaien in een vestiging
 4. Evaluatie
 5. Intentieovereenkomst
 6. Marktonderzoek & Ondernemingsplan opstellen
 7. Vestigingslocatie vastleggen
 8. Franchiseovereenkomst
 9. Financieringsaanvraag
 10. Training
 11. Verbouwing
 12. Opening vestiging