Gerechten

Fresh Made Mex

Bij Taco Mundo werken wij met verse en eerlijke ingrediënten. Wij maken de gerechten pas nadat jij de bestelling hebt geplaatst: zo krijg je een verse en heerlijke fresh made mex maaltijd! 

Mexicaanse & Tex Mex gerechten

De basis voor Mexicaanse en Tex-mex gerechten is vaak een taco of een tortilla die wordt gevuld met heerlijke ingrediënten. Je kunt daarbij kiezen uit allerlei lekkers: vlees, kip of vegetarisch. Door de handige manier van presenteren is bijvoorbeeld de quesadilla ook heel geschikt als borrelhap. Dat is eten waar je blij van wordt! 

Wij werken met verse en hoogwaardige ingrediënten en maken daar steeds nieuwe verrassende gerechten van!

Ons assortiment is gebaseerd op een mix van originele Mexicaanse en Tex Mex recepten. Jalapeño pepers gebruiken wij minder dan in Mexico omdat in Nederland niet iedereen daar zo dol op is. Indien gewenst, kunnen wij de gerechten uiteraard ook extra pittig voor je maken! Kijk hier voor het overzicht van ons menu.

Heb je specifieke wensen?

Met alle plezier houden wij ook rekening met jouw specifieke wensen. Als jij bijvoorbeeld geen of extra koriander wil, laat het ons even weten! Vermeld bij je bestelling wat je wensen zijn, wij maken onze gerechten graag zoals jij ze lekker vindt!!