Winkelwagen

Jouw bestelling

Bestellen

Fresh made mex

Vers en eerlijk

Bij Taco Mundo werken wij met verse en eerlijke ingrediënten. Omdat we voor de optimale smaak gaan, selecteren wij onze leveranciers nauwkeurig. Daarbij vinden we het ook belangrijk dat er zo min mogelijk toevoegingen worden gedaan en dat producten traceerbaar zijn. Wij maken de gerechten pas nadat jij de bestelling hebt geplaatst: zo krijg je een verse en heerlijke fresh made mex maaltijd bij je thuis! 

Mexicaans

De "fresh" in fresh made mex staat dus voor verse ingrediënten en vers bereid. De "mex"verwijst natuurlijk naar Mexicaanse gerechten. De basis voor veel Mexicaanse gerechten is een taco of een tortilla die wordt gevuld met allerlei verschillende ingrediënten. Je kunt daarbij kiezen uit allerlei lekkers: vlees, kip of vegetarisch. Met alle verschillende varianten kun je eenvoudig een lunch of diner samenstellen. En door de handige manier van presenteren is bijvoorbeeld de Quesadilla ook heel geschikt als borrelhap. Dat is eten waar je blij van wordt! 


Ons assortiment bestaat uit traditionele Mexicaanse gerechten en Mexicaanse gerechten waar we soms een verrassende draai aan geven. Zoals bij de Hamburrito en Fries a la Mexicana Classic. Jalapeño pepers gebruiken wij minder dan in Mexico omdat in Nederland niet iedereen daar zo dol op is. Met alle plezier houden wij rekening met jouw specifieke wensen. Als jij bijvoorbeeld helemaal geen jalapeños in je bestelling wilt, of minder koriander, laat het ons even weten! Je kunt dit makkelijk bij je bestelling als opmerking doorgeven. Wij maken onze gerechten graag zoals jij ze lekker vindt! Kijk hier voor het overzicht van ons menu.