Winkelwagen

Jouw bestelling

Afronden

Vers en eerlijk

Bij Taco Mundo werken wij met verse en eerlijke ingrediënten. Omdat we voor de optimale smaak gaan, selecteren wij onze leveranciers nauwkeurig. Daarbij vinden we het ook belangrijk dat er zo min mogelijk toevoegingen worden gedaan en dat producten traceerbaar zijn. Wij maken de gerechten pas nadat jij de bestelling hebt geplaatst: zo krijg je een verse en heerlijke Mexicaanse maaltijd bij je thuis! 

Mexicaans

De basis voor veel Mexicaanse gerechten is een taco of een tortilla die wordt gevuld met allerlei verschillende ingrediënten. Je kunt daarbij kiezen uit allerlei lekkers: vlees, kip of vegetarisch. Met alle verschillende varianten kun je eenvoudig een lunch of diner samenstellen. En door de handige manier van presenteren is bijvoorbeeld de Quesadilla ook heel geschikt als borrelhap. Dat is eten waar je blij van wordt! 


Ons assortiment bestaat uit traditionele Mexicaanse gerechten en Mexicaanse gerechten waar we soms een verrassende draai aan geven. Zoals bij de Mexican Burger en Fries a la Mexicana Classic. Jalapeño pepers gebruiken wij minder dan in Mexico omdat in Nederland niet iedereen daar zo dol op is.

 

Bij Taco Mundo proberen we zoveel mogelijk aan je specifieke wensen tegemoet te komen. Heb je allergieën, dan kun je dit aangeven in het opmerkingenveld bij je bestelling. Houd er rekening mee dat het, vanwege onze recepturen en bereidingswijze, niet altijd mogelijk is een specifiek ingrediënt weg te laten. In onze Mexicaanse gerechten zit bijvoorbeeld veel koriander verweven. Bij twijfel kun je altijd even bellen met onze vestigingen. Kijk hier voor het overzicht van ons menu.