Winkelwagen

Jouw bestelling

Bestellen

Wereldouders

Taco Mundo steunt schoolmaaltijdenproject in Mexico!


Taco Mundo gelooft dat de combinatie van goede voeding en onderwijs de basis voor elk opgroeiend kind hoort te zijn en steunt daarom Stichting WereldOuders.

Op een oude suikerplantage in Mexico vind je Casa San Salvador, één van de projecten van WereldOuders. In het opvanghuis wonen, spelen en studeren bijna 700 thuisloze kinderen die ook nog eens elke dag gezond moeten eten. Daarom is er op het terrein van Casa San Salvador een groot, gemengd boerenbedrijf.

Voor vlees en eieren zijn er varkens, legkippen, koeien en geiten. Daarnaast is er ook een grote viskwekerij. Er is een boomgaard waar vele soorten fruit groeien en akkers waar verschillende gewassen worden verbouwd. Maïs is het belangrijkst, dit wordt namelijk gebruikt voor het bereiden van tortilla's.

Taco Mundo doneert aan dit project. Onze donatie wordt besteed aan de productie van mais voor de tortilla's. Voor € 1,- kunnnen twee kinderen in Casa San Salvador een week lang tortilla's eten!

Wil jij ook bijdragen aan de projecten van WereldOuders? Bij iedere bestelling kun je een donatie doen van € 1,- (of meer).