Winkelwagen

Jouw bestelling

Bestellen

Wereldouders

Taco Mundo Schoolmaaltijden project in Mexico!

Wist je dat er wereldwijd miljoenen kinderen op straat leven? Stichting WereldOuders zet zich in om zoveel mogelijk kinderen in Latijns-Amerika een thuis én een toekomst te geven.

Taco Mundo gelooft dat de combinatie van goede voeding en onderwijs de basis voor elk opgroeiend kind hoort te zijn en steunt daarom WereldOuders.

Op een oude suikerplantage in Mexico vind je Casa San Salvador, één van de projecten van WereldOuders. In het opvanghuis wonen, spelen en studeren bijna 700 kinderen die ook nog eens elke dag gezond moeten eten. Daarom is er op het terrein van Casa San Salvador een groot, gemengd boerenbedrijf.

Voor vlees en eieren zijn er varkens, legkippen, koeien en geiten. Daarnaast is er ook een grote viskwekerij. Op ca. 80.000 m² grond is een boomgaard waar vele soorten fruit groeien en akkers waar verschillende gewassen worden verbouwd. Maïs is het belangrijkst, dit wordt namelijk gebruikt voor het bereiden van tortilla's.

Taco Mundo en haar klanten zamelen geld in voor WereldOuders. Er zijn al drie donaties van € 5000,- geweest, waarmee onder meer mest en zaden zijn gekocht om de opbrengsten van de maisoogst te verbeteren.

De laatste cheque van € 5000,- is op Valentijnsdag 2017 aan WereldOuders uitgereikt. Deze donatie wordt besteed aan de verbetering van de productiviteit van de akker waarop het voedsel voor de kinderen wordt verbouwd.

Wil jij ook bijdragen aan de projecten van WereldOuders? Bij iedere bestelling kun je een donatie doen van €1,- (of meer). Dankzij de hulp van onze klanten hopen wij zo snel mogelijk weer een cheque van € 5000,- aan WereldOuders te mogen overhandigen.