Over Taco Mundo

Heerlijk Mexicaans

Taco Mundo is de eerste en enige landelijke bezorger van Mexicaanse gerechten. Wij geven een verrassende draai aan de traditionele Mexicaanse keuken. Ons team werkt samen met topchef Gustavo om ons menu continu verder te ontwikkelen en neemt daarin de laatste culinaire trends mee.

Uniek menu

Voor de lekkerste Mexicaanse gerechten ben je bij Taco Mundo aan het juiste adres! Van heerlijke Burritos tot Nachos a la Mexicana die je kunt dippen in een van onze acht huisgemaakte Salsas. Wie een kijkje op ons menu heeft genomen weet dat we een gevarieerd aanbod hebben. Om keuze stress te voorkomen en je te laten verrassen kun je kiezen uit een van onze Mundo Menus, waar je onze favorieten in terugvindt.

Onze missie

Taco Mundo wil iedereen in Nederland lekker Mexicaans én een goed gevoel bezorgen! Taco Mundo groeit hard, dus we kunnen op steeds meer plekken mensen blij maken met de lekkerste Mexicaanse gerechten. Al onze gerechten worden met liefde bereid en met een glimlach bezorgd.

Onze Kernwaarden

Taco Mundo is verrassend, betrouwbaar, kleurrijk en toegankelijk.
De Mexicaanse keuken is booming in Nederland, wij willen mensen verrassen met de authentieke kleurrijke gerechten. Betrouwbaar zijn wij doordat Taco Mundo kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Er wordt samengewerkt met de beste partners om ervoor te zorgen dat onze ingrediënten vers en van goede kwaliteit zijn. Tot slot zijn wij ook toegankelijk, wij willen jong en oud blij maken met écht lekker eten tegen een betaalbare prijs.

Geschiedenis

Het begin

Oprichter Tom Filippini woonde voordat hij de Mexicaanse keuken in Nederland introduceerde in 2000 een aantal jaren in verschillende Zuid Amerikaanse landen. In Mexico ontstond zijn passie voor de Mexicaanse keuken met haar gevarieerde, kleurrijke en smaakvolle gerechten. Dit is uiteindelijk het DNA van de Taco Mundo formule geworden. In 2000 wordt in Amsterdam de eerste Taco Mundo winkel geopend. Al snel volgen er nog vier Taco Mundo winkels. Daarna gaat het hard: sinds 2006 is Taco Mundo een landelijke formule met inmiddels 36 winkels en er staan op dit moment verschillende openingen op de planning.

20 jaar Taco Mundo

Velen kunnen zich het niet voorstellen, maar Taco Mundo bestaat al meer dan 20 jaar en dit jaar gaan we onze 21e verjaardag vieren! In de afgelopen 20 jaar is er enorm veel veranderd, maar is het Taco Mundo DNA hetzelfde gebleven. Onze missie is nog steeds: Iedereen in Nederland heerlijke Mexicaanse gerechten én een goed gevoel bezorgen.

Let's Taco'bout it

Social Media

Wil je meedoen met de te gekke giveaways die wij exclusief via social media bekendmaken? Wil je altijd als eerst op de hoogte zijn van onze nieuwste gerechten? Kan jouw tijdlijn wel wat kleur en gezelligheid gebruiken? Als je op al deze vragen volmondig ja kan antwoorden heb je een beetje Taco Mundo nodig in je leven.

Taco Mundo is zeer actief op social media, dus volg ons vandaag nog en mis niks meer! Je kunt Taco Mundo vinden als @TacoMundoNL op zowel Instagram als Facebook én TikTok.

#MundoMoments

Misschien heb je het al voorbij zien komen, maar onze winacties bestaan uit de leukste prijzen. We hebben bijvoorbeeld vakanties, fietsen, AirPods, iPhones en speakers weggegeven. Daar wil jij toch ook kans op maken?! Het werkt super eenvoudig... Het enige wat je hoeft te doen is jouw #MundoMoments met ons delen via social media. Plaats een leuke post, story, reel of maak de grappigste TikTok en de leukste inzendingen maken automatisch kans op leuke prijzen. Wist je dat er ook een aantal Amigos een jaar lang gratis Taco Mundo hebben gewonnen? Dat is een droom die uitkomt!

Winnaar Mariachi Band Surprise

Een van onze Amigos mocht haar vriend verrassen met een muy bijzonder optreden. FIESTA bij de voordeur voor Sabor Latino. Wil jij dit ook? Volg ons op social media. Je kunt Taco Mundo vinden als @TacoMundoNL op zowel Instagram als Facebook én TikTok.

Duurzaamheid

Plastic? Nee bedankt!

Al jaren kon je bij je bestelling een besteksetje bestellen. Helaas was dit van plastic en wij vinden dat Taco Mundo als organisatie het gebruik hiervan moeten minimaliseren. Om die reden hebben we ervoor gekozen om duurzaam bestek te ontwikkelen. Ons nieuwe bestek is gemaakt van hout en wordt in een papieren verpakking geleverd. Het hout en papier dat we hiervoor gebruiken komt uit FSC-gemonitorde bossen. Ook al is bestek maar een klein onderdeel, wij vinden dat elke stap richting een verbetering van onze wereld een belangrijke is.

Taco Mundo focust zich op bezorging, het staat ook in ons logo: Mexican Delivery. Wij bezorgen in 99% van de gevallen bij mensen thuis, dus de kans is erg groot dat je je eigen bestek gebruikt. Dit sporen wij ook enorm aan! In geval je geen bestek tot je beschikking hebt kun je voor slechts € 0,25 ons duurzame bestek toevoegen aan je winkelmandje.

Elektrisch rijden

Niet alleen onze verpakkingen en bestek zijn door de jaren heen een stuk duurzamer geworden. We hebben namelijk ook grote stappen gemaakt met het verduurzamen van onze voertuigen.

Zo proberen wij in alle steden zoveel mogelijk met E-bikes en elektrische scooters de bestellingen rond te brengen. Op dit moment zetten ongeveer 75% van onze winkels alleen nog maar elektrische voertuigen in voor de bezorging. Wij streven ernaar om op korte termijn enkel met elektrische voertuigen te bezorgen.

Ondanks dat al onze verpakkingen recyclebaar zijn we druk met het invoeren van alternatieven voor de verpakkingen die nog plastic bevatten. Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan een duurzamere wereld.