Veelgestelde vragen

Heb je een vraag aan Taco Mundo? Wij zijn je graag van dienst! 


Wat zijn de voordelen van een bestelling plaatsen via TacoMundo.com?

Een bestelling plaatsen via de (mobiele) site van TacoMundo.com is niet alleen eenvoudig, het is ook nog eens voordelig! De voordelen hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet:

  • Altijd Mundo DEALS. Klik hier voor de huidige DEALS
  • Aantrekkelijke Mundo Menus. Klik hier voor alle Mundo Menus!
  • Gratis betalen met Ideal- dus geen transactiekosten!
  • Leuke acties en prijsvragen
  • Bestellen via Facebook of de Taco Mundo APP. Verkrijgbaar in de Appstore en Google Play.


Nog meer voordeel? Word Amigo!

Voor iedereen die extra gemakkelijk en voordelig Taco Mundo wil bestellen is er de Amigo Club! Amigo worden van Taco Mundo is heel eenvoudig. Indien je inlogt met je emailadres en wachtwoord ben je automatisch lid. Amigo's kunnen genieten van de volgende voordelen:

  • Altijd 5% korting op je bestelling 
  • Exclusieve Amigo Deals
  • Speciale Amigo Club acties en aanbiedingen


Wil je je registreren als Amigo? Klik dan hier!  

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen na het plaatsen van mijn bestelling

Allereerst dank voor het plaatsen van een bestelling via TacoMundo.com! Het komt soms voor dat een mailtje blijft hangen in een spambox of iets verlaat wordt verstuurd. Mocht dit niet het geval zijn, neem dan contact op met jouw Taco Mundo vestiging via het telefoonnummer 0900-123 8226. 

Ik wil graag franchiseondernemer worden 

Taco Mundo groeit hard en is altijd op zoek naar gemotiveerde en servicegerichte franchiseondernemers. Om het aanvraagproces zo soepel mogelijk te laten verlopen, verzoeken wij je om een franchiseformulier in te vullen en deze naar ons te mailen. Wij nemen vervolgens dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Mijn wachtwoord werkt niet meer bij mijn account

Om een registratie succesvol te laten verlopen dien je ingelogd te zijn met een emailadres en wachtwoord. Als dit wachtwoord niet geaccepteerd wordt of je deze vergeten bent, kun je een nieuw wachtwoord aanvragen. Dit doe je door op de knop "wachtwoord vergeten?" te klikken. 

Kan ik ook bestellen via mijn mobiele telefoon?

Bestellen via TacoMundo.com op je mobiele telefoon of tablet is verrassend eenvoudig. Plaats gemakkelijk je bestelling via onze mobiele website. Uiteraard is het ook mogelijk om snel een bestelling te plaatsen via de Taco Mundo APP! Download hem hier voor IOS of hier voor Android. 

Hoe vind ik een Taco Mundo bij mij in de buurt?

Kijk bij onze vestigingspagina voor een Taco Mundo bij jou in de buurt! Of login door middel van je postcode om zo een vestiging in jouw nabijheid te traceren! 

Wanneer komt er een Taco Mundo vestiging bij mij in de buurt?

Taco Mundo breidt het aantal vestigingen uit door middel van franchising. Houd onze nieuwspagina goed in de gaten of er ontwikkelingen bij jou in de buurt zijn. Wil je zelf een Taco Mundo beginnen? Kijk dan op onze franchisepagina.  

Ik wil graag solliciteren bij Taco Mundo

Leuk dat je bij Taco Mundo wil komen werken! We zijn altijd op zoek naar servicegerichte en klantvriendelijke medewerkers. Zowel voor in onze vestigingen als ambassadeurs op de weg! Ben jij een harde werker en gek op ons eten? Vul dan het sollicitatieformulier voor de vestiging bij jou in de buurt in en dan wordt er contact met je opgenomen. 

Staat je vraag er niet tussen? Vul dan het contactformulier in of stel een vraag aan een vestiging.