Actievoorwaarden

Op deze pagina kun je alle landelijke en lokale acties vinden inclusief de bijbehorende actievoorwaarden van Taco Mundo. Houd deze pagina dus goed in de gaten, want deze deals wil je niet missen!

Algemene Actievoorwaarden

Onderstaande actievoorwaarden zijn standaard van toepassing op alle acties/deals/kortingen:

1. Eventuele promotionele acties dienen tijdens het bestelproces doorgegeven te worden. Indien dit niet het geval is, kunnen Taco Mundo BV en haar franchisenemers achteraf niet gehouden worden te leveren conform deze promotionele acties.

2. Taco Mundo BV en haar franchisenemers zijn te allen tijde gerechtigd om promotionele acties te weigeren of in te trekken.

3. Kortingscodes kunnen niet worden toegepast op Mundo Menus en Amigo Deals, tenzij dit expliciet wordt vermeld op de uiting.

4. Kortingscodes worden toegepast op het totaalbedrag exclusief de bezorgkosten.

5. Kortingscodes zijn niet inwisselbaar voor geld.

6. Kortingscodes zijn niet inwisselbaar op reeds geplaatste bestellingen.

7. Je kunt per bestelling maximaal één kortingscode verzilveren.

8. Kortingscodes zijn geldig tot en met de vermelde einddatum.

9. Na de verloopdatum van de actie kan er geen aanspraak meer gedaan worden op de korting.

10. Kortingscodes zijn niet geldig in combinatie met andere kortingscodes.

11. De minimale bestelwaarde bedraagt standaard € 9,95, tenzij er op de uiting een ander bedrag wordt gecommuniceerd.

Op de pagina met onze algemene voorwaarden kun je aanvullende informatie vinden.

Winacties

WINACTIE: Maak kans op een reis naar Mexico!

Maak kans op een reis naar Meixco

Samenwerking met Cobra Museum

In samenwerking met het Cobra Museum geeft Taco Mundo een reis voor twee naar Mexico weg! Maar waarom dan? Nou...Op dit moment wordt er voor het eerst in Nederland een bijzondere privécollectie van de beste kunst uit Mexico vertoond door het Cobra Museum voor Moderne Kunst. Dit is dé perfecte reden om kunst en Tacos met elkaar te combineren.

Dé blikvanger is uiteraard de tentoonstelling Frida Kahlo & Diego Rivera: A Love Revolution. De werken van deze wereldberoemde Mexicaanse kunstenaars zijn nu dus in Nederland, Amstelveen om precies te zijn, te bewonderen.

Taco Mundo = Mexico, daarom hebben wij samen met het Cobra Museum deze te gekke winactie opgezet. Hoe bijzonder zou het zijn als je na het bezoeken van de tentoonstelling een reis wint en het huis van Frida Kahlo kunt gaan bezoeken?

Frida Kahlo

Frida Kahlo is een van de bekendste kunstenaressen van de wereld en staat bekend om haar zelfportretten. Dit heeft haar de titel "Selfie Queen van de twintigste eeuw" opgeleverd. Frida Kahlo gaf niks om schoonheidsidealen en benadrukt haar wenkbrauwen en gezichtsbeharing in haar portretten. Haar nalatenschap inspireert velen wereldwijd tot op de dag van vandaag.

In haar werken zie je kleurrijke jurken terug die zijn geïnspireerd op de klederdracht uit de Isthmus van Tehuantepec in de deelstaat Oaxaca. Daarnaast schilderde Frida Kahlo haar mentale en fysieke pijn, maar ook de ongemakken die alleen vrouwen ervaren. Deze onderwerpen werden aan het begin van de vorige eeuw niet in het openbaar besproken noch werd dit middels kunst vastgelegd. Op de website van het Cobra Museum kun je meer lezen over Frida Kahlo.

Hoe maak je kans op een reis naar Mexico?

1. Volg Taco Mundo op Instagram via @TacoMundoNL
2. Schrijf je in voor de Taco Mundo Nieuwsbrief
3. Plaats een bestelling van minimaal € 35,- en gebruik de code: MEXICO21 tijdens het bestellen

Wat houdt deze reis in?

• Voor 2 personen
• 10 dagen
• 3 dagen Mexico-Stad inclusief een bezoek aan het Frida Kahlo Museum en 7 dagen strand/natuur
• € 250 ($ 5.895 peso's) zakgeld om de beleving van het prachtige Mexico compleet te maken

Aanvullende actievoorwaarden

1. Door deelname aan deze winactie accepteert de deelnemer deze voorwaarden. Taco Mundo behoudt zich het recht om een deelnemer zonder opgave van redenen op enig moment te diskwalificeren of de deelname te weigeren, dan wel prijzen niet uit te keren, bijvoorbeeld in het geval dat een deelnemer deze voorwaarden overtreedt, de actie probeert te manipuleren dan wel op een andere onwettelijke manier de actie probeert te beïnvloeden;

2. Deze actie is geldig tot en met 12 september 2021. De winnaar wordt in de daaropvolgende week gekozen via een loting en bekendgemaakt via stories op de Instagram-en Facebookpagina van Taco Mundo (@TacoMundoNL);

3. De winnaar heeft 7 dagen de tijd om te reageren op dit bericht. Na deze termijn vervalt aanspraak op deze reis en zal Taco Mundo door loting een nieuwe winnaar bepalen. Taco Mundo is niet verantwoordelijk voor het niet ontvangen of te laat lezen van berichten. Door het accepteren van de prijs, gaat de uiteindelijke winnaar ermee akkoord dat zijn/haar naam naar redelijkheid kan worden gebruikt voor promotionele doeleinden zonder enige compensatie. In dit verband stemt de winnaar er op voorhand mee in dat de prijs persoonlijk wordt overhandigd door het Taco Mundo-team te Amsterdam.;

4. Deelname staat open voor personen die minstens 18 jaar of ouder zijn. De deelnemer van deze actie is de persoon die is gebonden aan het telefoonnummer op TacoMundo.com, welke is gebruikt voor het plaatsen van een bestelling via TacoMundo.com of via de Taco Mundo App;

5. De vakantie of tickets zijn niet overdraagbaar of inwisselbaar voor geld;

6. De uitslag van de winactie is definitief. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Taco Mundo behoudt zich het recht om de winactie geheel of gedeeltelijk op te schorten of aan te passen;

7. Taco Mundo behoudt zich tevens het recht om deze voorwaarden te wijzigen, zonder voorafgaande kennisgeving.

Landelijke acties

Postkaart: Tijd voor heerlijk Mexicaans!

Is het weer een tijdje geleden dat je heerlijk Mexicaans hebt besteld? Dan heb jij misschien deze postkaart van ons ontvangen. Met de kortingscode krijg je maar liefst 20% korting op jouw favoriete Mexicaanse gerechten. Wacht niet te lang en bestel vandaag nog!

Aanvullende actievoorwaarden:

1. Deze actie is geldig tot en met 12 september 2021.

2. Deze actie is uitsluitend geldig via TacoMundo.com of via onze App.

Postkaart: Welkom bij Taco Mundo

Heb je onlangs voor het eerst bij Taco Mundo besteld? Dan is de kans groot dat je de bovenstaande kaart hebt ontvangen via de post. Omdat wij het waarderen dat je bij ons bestelt, krijg je € 2,- korting op je volgende bestelling.

Aanvullende actievoorwaarden:

1. Deze actie is geldig tot en met 12 september 2021.

2. Deze actie is uitsluitend geldig via TacoMundo.com of via onze App.

MA-WO-DO Deal

Heb je geen zin om te koken? Dat snappen we... Wij regelen het wel voor je! Daarom kan je elke maandag, dinsdag en donderdag genieten van 20% korting op jouw bestelling vol heerlijk Mexicaans. Deze actie wordt gecommuniceerd via Facebook en Instagram advertenties. Heb je deze actie nou voorbij zien komen? Wacht dan niet langer en zorg dan dat je meteen jouw korting verzilvert!

Aanvullende actievoorwaarden:

1. Deze actie is alleen geldig op maandagen, dinsdagen en woensdagen.

2. Deze actie is geldig tot en met 30 september 2021.

3.Taco Mundo BV is te allen tijde gerechtigd om de actie eerder dan bovengenoemde datum stop te zetten.

4. Deze actie is uitsluitend geldig via TacoMundo.com of via onze App.

Taco Tuesday

Volgens ons is dinsdag de lekkerste dag van de week... Het is dan namelijk Taco Tuesday! Daarom kan je elke dinsdag genieten van 20% korting op jouw Street Tacos. Deze actie wordt gecommuniceerd via Facebook en Instagram advertenties. Ben jij een van de geluksvogels die deze advertentie heeft gezien? Zorg dan dat je meteen jouw korting verzilvert!

Aanvullende actievoorwaarden:

1. Deze actie is alleen geldig op dinsdagen.

2. Deze actie is geldig tot en met 30 september 2021.

3. Deze actie is uitsluitend geldig via TacoMundo.com of via onze App.

Lokale acties

Taco Mundo Maastricht

Taco Mundo Maastricht heeft een verfrissende deal voor je samengesteld. Je bestelt tijdelijk jouw Taco Mundo Ice Cream gratis bij besteding vanaf € 40. Heb jij deze flyer ontvangen? Wacht dan niet te lang en maak gebruik van de unieke korting

Aanvullende actievoorwaarden:

1. Deze actie is alleen geldig bij Taco Mundo Maastricht.

2. Deze actie is geldig tot en met 31 augustus 2021.

3. Deze actie is uitsluitend geldig via TacoMundo.com of via onze App.