Winkelwagen

Jouw bestelling

Afronden

Franchise

Formule

Voor vers bereide Tacos en Burritos snel aan huis bezorgd, moet je bij Taco Mundo zijn, dé bezorgformule van de Mexicaanse keuken. Koken is uit, bezorgen is in: eten bestellen en laten bezorgen was nog nooit zo populair als nu. En dat komt goed uit, want bij Taco Mundo zijn we goed in het vers bereiden en bezorgen van Mexicaanse gerechten. Wij zijn dagelijks bezig om de Mexicaanse keuken nog populairder te maken en wij zien daardoor de vraag iedere dag toenemen. Dat biedt uiteraard kansen voor nieuwe ondernemers!

Met een uitgebreid assortiment vanTacos, Burritos, Quesadillas, Enchiladas en frisse salades is Taco Mundo met haar 25 vestigingen een belangrijke speler in de foodbezorgmarkt. Als echte liefhebbers van het Mexicaanse eten, vinden we het belangrijk te werken met goede, verse ingrediënten. We kiezen daarom met zorg onze ingrediënten en leveranciers. En ook duurzaamheid hebben we hoog in het vaandel staan. Zo zijn onze verpakkingen recyclebaar en hebben we de ambitie om in 2020 alleen nog maar te bezorgen met elektrisch aangedreven brommers en fietsen.

Alle gerechten worden per order gemaakt door onze taqueros in de vestigingen en van daaruit bezorgd. Met een stevige positie in de top tien van grootste bezorgformules heeft Taco Mundo zijn naam meer dan waargemaakt. Taco Mundo blijft in ontwikkeling. We zijn een dynamische formule die altijd inspeelt op de nieuwste trends op het gebied van food en foodbezorging. 

Met de recent geopende vestigingen in Leeuwarden en de binnenkort te openen vestigingen in Zwolle en Rotterdam-Zuid, groeit Taco Mundo stevig door. De komende tijd staan nog meer nieuwe vestigingen op stapel. We zien bovendien nog veel ruimte voor verdere groei, allereerst in Nederland. Lees meer over de groeimogelijkheden.

Spreekt onze formule je aan, ben jij klantgericht, heb je een praktische en zakelijke instelling en ben je toe aan zelfstandig ondernemerschap? Beschik je daarnaast over een eigen startkapitaal? Word dan franchiseondernemer ​bij Taco Mundo en richt je volledig op het echte ondernemen! 

Binnen onze formule kun je jouw klanten een optimale kwaliteit en service bieden die uniek is in de foodbezorging. Wij als franchisegever zorgen voor de centrale taken zoals inkoop, marketing, automatisering, conceptontwikkeling en operationele en administratieve ondersteuning.


5 REDENEN OM JE EIGEN TACO MUNDO FRANCHISEVESTIGING TE STARTEN

 1. Elke dag fresh made mex: een rijk en verrassend alternatief voor de doorsnee bezorgproducten.
 2. Je bent de baas van je eigen onderneming...
 3. …én je maakt deel uit van een onderscheidende en dynamische organisatie dat je waar nodig professionele ondersteuning biedt.
 4. Alle tijd om je te focussen op jouw eigen vestiging, de franchisegever zorgt voor een doeltreffende marketing.
 5. De markt voor foodbezorging blijft groeien en jij groeit mee, misschien wel met een multi-store franchise!


GROEI

Groot groeipotentieel voor Taco Mundo en haar franchiseondernemers! Mexicaans is hot en volgens een rapport van het FSIN verdubbelt de markt voor maaltijdbezorging in 2019 in vergelijking met 2016.


Taco Mundo, de enige landelijke bezorgformule voor de Mexicaanse keuken, groeit sterk en er zijn dan ook nog uitstekende mogelijkheden voor franchiseondernemers in onder meer de volgende steden:


Alkmaar, Den Bosch, Den Haag (3e vestiging), Dordrecht, Haarlem (2e vestiging), Eindhoven (2e vestiging) Maastricht, Nijmegen, Rotterdam (3e en 4e vestiging) en Utrecht (2e vestiging, Leidsche Rijn).

PROFIEL ONDERNEMER

 • Focus op klanten, kwaliteit en service
 • Plezier hebben in de omgang met jonge mensen
 • Zelfstandig kunnen werken binnen de gestelde franchiserichtlijnen
 • Cijfermatig goed onderlegd
 • Affiniteit met food en passie voor resultaat
 • Direct of indirect over voldoende eigen financiële middelen beschikken (€40.000)

 

 

 

FRANCHISEFORMULIER

Herken jij je in bovenstaand profiel en wil jij middels zelfstandig ondernemerschap samen met onze organisatie en collega franchiseondernemers de Taco Mundo-formule verder uitbouwen? Vul dan het franchiseformulier hieronder in.

Na ontvangst hiervan nemen wij contact met je op. De tijd die ligt tussen de eerste kennismaking met Taco Mundo en de opening van je eigen Taco Mundo-vestiging varieert tussen de 3 en 6 maanden, waarbij de volgende 12 stappen worden doorlopen:

 1. Invullen Franchiseformulier
 2. ​Kennismakingsgesprek
 3. Toetsing kandidaat
 4. Intentieovereenkomst
 5. Meedraaien in een vestiging & Evaluatie
 6. Marktonderzoek & Opstellen ondernemingsplan
 7. Vestigingslocatie vastleggen
 8. Aangaan Franchiseovereenkomst
 9. Aanvraag Financiering
 10. Training
 11. Verbouwing
 12. Opening vestiging


SUPPORT

De franchiseondernemer is de motor van het succes van zijn vestiging. ​Kandidaten moeten zich realiseren dat ondernemen geen gewone baan is maar dat ze 24 uur per dag, 7 dagen in de week ondernemer zijn. Hij/zij ontvangt daarbij op verschillende manieren ondersteuning van Taco Mundo zowel vóór als ná opening van zijn/haar Taco Mundo vestiging.

 

​FRANCHISEKAART

 

Bekijk hieronder wat de franchisemogelijkheden zijn    = Open!      = Opportunity!       = Opening Soon!