Winkelwagen

Jouw bestelling

Afronden

Taco Mundo doneert namens klanten aan opvanghuis Mexico

Taco Mundo steunt al jaren het goede doel Casa San Salvador, een opvanghuis voor thuisloze kinderen in Mexico. Ook onze klanten dragen hieraan bij. Iedereen kan bij zijn bestelling namelijk eenvoudig een donatie doen vanaf € 1,-. En dit wordt ruimhartig gedaan.

Donatie
Zo kon Taco Mundo afgelopen week een cheque van maar liefst 200.000 Pesos (zo'n 10.000 Euro) overhandigen aan Casa San Salvador. De oprichter van Taco Mundo heeft dit deze maand persoonlijk gedaan. Hij werd gastvrij ontvangen en kreeg een rondleiding over het terrein. Hij kon met eigen ogen zien waar de donaties aan besteed worden.

Onderdak en scholing
In Casa San Salvador worden zo’n 600 thuisloze kinderen opgevangen. Het “huis” bestaat uit meerdere gebouwen op een groot terrein. De kinderen krijgen hier onderdak, kunnen er vrijuit spelen, krijgen er onderwijs en leren voor zichzelf te zorgen. Op het terrein worden ook dieren gehouden en eigen groenten verbouwd. Ze hebben er net een nieuwe moestuin aangelegd. Zo leren ze zoveel mogelijk zelfvoorzienend te zijn.

Gracias!
De donatie van Taco Mundo en haar klanten werd in ontvangst genomen door de directeur van het huis. Hij is als kind zelf in Casa San Salvador opgegroeid. Hij weet uit ervaring dat opgroeien in een veilig huis, het krijgen van scholing en het hebben van een heleboel vrienden en vriendinnen om je heen, een stevige basis bieden om een goede toekomst mee op te bouwen.

Namens hem en alle kinderen kunnen wij van harte zeggen: Gracias ❤️ klanten van Taco Mundo!