Klantenservice

Heb je een vraag, feedback, een klacht of wil je ons een compliment geven? Dan horen wij dat uiteraard graag! Je kunt hiervoor onderstaand formulier invullen. Je ontvangt binnen 3 werkdagen een reactie van ons.

Heb je een dringende vraag en wil je direct in contact komen met een Taco Mundo winkel bij jou in de buurt? Bel dan gratis naar 0900 – 123 8226 en je wordt na het intoetsen van jouw postcode doorverbonden met jouw winkel.

Jouw gegevens

MENU

KIES EEN CATEGORIE

Bericht verzonden

Jouw formulier is succesvol verzonden en
je ontvangt hiervan een bevestiging op
het door jou ingevoerde e-mailadres.

Wij nemen spoedig contact met je op!

¡Muchas Gracias!

Check hier in voor jouw bestemming: Mexico!

Een nieuwe Quesadilla!

Al meer dan 20 jaar staan de Quesadillas op ons menu en ze zijn door de jaren uitgegroeid tot een van de absolute favorieten. Dat snappen wij wel! Weet je niet wat een Quesadilla is? Dat is moeilijk te geloven, maar dit is een gegrilde, dubbelgevouwen tortilla met gesmolten kaas en andere heerlijke ingrediënten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor gegrilde kip in combinatie met rode uiringen, koriander en jalapeños. Deze variant staat ook wel bekend als de Quesadilla Grilled Spicy Chicken. Geen zin in vlees? Geen punt! Ga dan bijvoorbeeld voor de vegetarische variant, ofwel de Quesadilla Grilled Spicy Veggie Chicken. Er is keuze genoeg… We hebben maar liefst 9 varianten op ons menu staan. Heb je een FIESTA? Kies dan de Quesadilla 6 pack. Dit zijn 6 Quesadillas voor de prijs van 5. 

Gesmolten kaas is namelijk altijd een goede keuze, daarom zijn we druk bezig geweest met een nieuwe variant. Onze Chef Don Gustavo kwam met het geniale idee om Langzaam gegaard rundvlees te combineren met stukjes ananas en koriander. Al deze heerlijke ingrediënten heeft hij verwerkt in een Quesadilla en toen is de Quesadilla Barbacoa geboren! Probeer ‘m vandaag nog.