Wat zijn Amigo rewards?

Heel veel voordeel!

Met de Taco Mundo Amigo Rewards kun je met voordeel genieten van jouw favoriete Mexicaanse gerechten. Amigo Rewards zijn punten die je per bestelling kunt verdienen. Deze punten kun je inwisselen voor mooie kortingen, gratis gerechten of zelfs unieke Taco Mundo merchandise… Wacht dus niet te lang en meld je nu eenvoudig aan!

Hoe werkt het?

Bestellen = beloning

Heb je een account aangemaakt op TacoMundo.com? dan spaar je bij elke bestelling voor Amigo Rewards. Dit zijn punten die je verdient bij elke euro die je uitgeeft op TacoMundo.com of in de Taco Mundo-app. Deze punten kun je sparen en vervolgens inwisselen voor korting, gratis gerechten of zelfs unieke Taco Mundo merchandise.


Elke euro die je uitgeeft op onze website of in onze app levert 10 Amigo Rewards punten op. Stel je bestelt voor € 50, dan ontvang je maximaal een 24 uur na het afronden van je bestelling 500 Amigo Rewards. Onderaan deze pagina kun je de voorwaarden vinden.

Voorwaarden

Elektrisch rijden

1. Elke bestede euro (€) is 10 Amigo Rewards punten waard. Centen tellen hierbij niet mee. Bijvoorbeeld: je bestelt voor € 20,55, dan heb je recht op 200 Amigo Rewards;

2. Amigo Rewards zijn niet inwisselbaar voor geld;

3. Amigo Rewards punten dienen tijdens het bestelproces verzilverd te worden. Je kunt na het afronden van de bestelling geen aanspraak maken op kortingen of andere acties;

4. De Amigo Rewards punten worden maximaal 24 uur na het afronden van jouw bestelling toegevoegd aan jouw account;

5. Je kunt maximaal 2.500 Amigo Rewards punten verzamelen;

6. Amigo Rewards punten zijn maximaal een jaar geldig na uitgifte;

7. Amigo Rewards kortingen of acties kunnen niet gecombineerd worden met reguliere acties of kortingen;

8. Amigo Rewards punten kunnen niet worden bijgeschreven als je een bestelling plaatst zonder ingelogd te zijn;

9. Amigo Rewards punten kunnen niet overgeplaatst worden naar een ander account.

MENU

KIES EEN CATEGORIE

Check hier in voor jouw bestemming: Mexico!

Een nieuwe Quesadilla!

Al meer dan 20 jaar staan de Quesadillas op ons menu en ze zijn door de jaren uitgegroeid tot een van de absolute favorieten. Dat snappen wij wel! Weet je niet wat een Quesadilla is? Dat is moeilijk te geloven, maar dit is een gegrilde, dubbelgevouwen tortilla met gesmolten kaas en andere heerlijke ingrediënten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor gegrilde kip in combinatie met rode uiringen, koriander en jalapeños. Deze variant staat ook wel bekend als de Quesadilla Grilled Spicy Chicken. Geen zin in vlees? Geen punt! Ga dan bijvoorbeeld voor de vegetarische variant, ofwel de Quesadilla Grilled Spicy Veggie Chicken. Er is keuze genoeg… We hebben maar liefst 9 varianten op ons menu staan. Heb je een FIESTA? Kies dan de Quesadilla 6 pack. Dit zijn 6 Quesadillas voor de prijs van 5. 

Gesmolten kaas is namelijk altijd een goede keuze, daarom zijn we druk bezig geweest met een nieuwe variant. Onze Chef Don Gustavo kwam met het geniale idee om Langzaam gegaard rundvlees te combineren met stukjes ananas en koriander. Al deze heerlijke ingrediënten heeft hij verwerkt in een Quesadilla en toen is de Quesadilla Barbacoa geboren! Probeer ‘m vandaag nog.