Gerechten

Fresh Made Mex

Bij Taco Mundo werken wij met verse en eerlijke ingrediënten. Wij maken de gerechten pas nadat jij de bestelling hebt geplaatst: zo krijg je een verse en heerlijke fresh made mex maaltijd! 

Onze gerechten

De basis voor veel Mexicaanse gerechten is een taco of een tortilla die wordt gevuld met heerlijke ingrediënten. Je kunt daarbij kiezen uit allerlei lekkers: vlees, kip of vegetarisch. Met alle verschillende varianten kun je eenvoudig een lunch of diner samenstellen. En door de handige manier van presenteren is bijvoorbeeld de Quesadilla ook heel geschikt als borrelhap. Dat is eten waar je blij van wordt! 


Ons assortiment bestaat uit traditionele Mexicaanse gerechten, waar we soms een verrassende draai aan geven. Zoals bij de Hamburrito en Fries a la Mexicana Classic. Wij werken met verse, hoogwaardige ingrediënten. Jalapeño pepers gebruiken wij minder dan in Mexico omdat in Nederland niet iedereen daar zo dol op is. Indien gewenst, kunnen wij de gerechten uiteraard ook extra pittig voor je maken! Kijk hier voor het overzicht van ons menu.

Heb je specifieke wensen?

Met alle plezier houden wij rekening met jouw specifieke wensen. Als jij bijvoorbeeld geen of extra koriander wil, laat het ons even weten! Je kunt dit makkelijk bij je bestelling als opmerking doorgeven. Wij maken onze gerechten graag zoals jij ze lekker vindt!