Taco Mundo Almere-Buiten

Contactgegevens

Taco Mundo Almere-Buiten

Baltimoreplein 23
1334 NA Almere
0900 123 8226 (gratis)
Almere-Buiten@TacoMundo.com

Openingstijden

Maandag

16:00  –  22:00

Dinsdag

16:00  –  22:00

Woensdag

16:00  –  22:00

Donderdag

16:00  –  22:00

Vrijdag

16:00  –  22:00

Zaterdag

16:00  –  22:00

Zondag

16:00  –  22:00

Taco Mundo Almere-Buiten

Taco Mundo is populair in Almere, daarom hebben we een tweede winkel in deze stad geopend! Bij onze winkel op het Baltimoreplein 23 kun je de lekkerste Mexicaanse gerechten van Almere-Buiten bestellen! Je kunt van maandag tot en met zondag jouw favoriete Mexicaanse gerechten bestellen bij ons in de winkel of thuis vanuit je luie stoel, want Taco Mundo Almere-Buiten bezorgt 7 dagen per week. Zodra jouw bestelling bij ons binnen is gaan onze Taqueros voor jou aan de slag, want iedere bestelling wordt vers bereid!

Taco Mundo Almere-Buiten bezorgt onder andere in de Regenboogbuurt, de Indische buurt, de Molenbuurt, Tussen de Vaarten, de Regenboogbuurt en de Seizoenenbuurt. Je kunt het volledige bezorggebied onderaan deze pagina vinden. Bezorgen wij niet in jouw buurt of postcode en wil je toch genieten van heerlijk Mexicaans? Dan ben je van harte welkom om jouw bestelling af te halen in onze winkel. Tijdens het wachten geniet je van de heerlijke melodieën uit de Latijns-Amerikaanse hitlijsten.

Heerlijk Mexicaans bestellen in Almere-Buiten

Heb je na een drukke dag werk of school geen zin om te koken? Dan bij je bij Taco Mundo Almere-Buiten aan het juiste adres! Je bestelt namelijk zeven dagen per week de lekkerste Mexicaanse gerechten snel en eenvoudig via TacoMundo.com. We proberen jouw bestelling altijd binnen een 30 minuten te leveren.

Ons menu bestaat uit Tacos, Burritos, Nachos, Quesadillas en nog veel meer overheerlijke Mexicaanse gerechten. Naast de traditionelere gerechten waar wij een unieke twist aan hebben gegeven hebben we ook bijvoorbeeld Cheeseritos en Hamburritos op ons menu staan. Maar wat is een Hamburrito dan? Dit is gekruid rundergehakt, gegrilde (vegetarische) kip of langzaam gegaard rundvlees gewrapped in een gegrilde tortilla met gesmolten kaas, jalapeños, rode uienringen, verse koriander en onze huisgemaakte Salsa Mexicana. Ervaar het zelf en probeer ze vandaag nog.

Zonder Salsa geen FIESTA! Voeg een van onze huisgemaakte Salsas toe aan je gerecht en geniet van de heerlijke smaken. Je kunt kiezen uit:

Je Mexicaanse FIESTA is natuurlijk niet compleet zonder dessert. Daarom kun je kiezen uit verschillende lekkernijen. Kies bijvoorbeeld onze populaire Churros inclusief vanille of choco dip of een van onze huisgemaakte Ice Creams in maar liefst 9 verrassende smaken.

Alle gerechten worden met de grootste zorg bereid en Taco Mundo werkt samen met de beste leveranciers om ervoor te zorgen dat al onze gerechten van topkwaliteit zijn. Daarnaast staat de klantenservice hoog in het vaandel, dus heb je vragen of opmerkingen dan komen wij graag in contact met jou.

Trek gekregen? Stel jouw FIESTA eenvoudig samen en bestel hier heerlijk Mexicaans!

¡Buen provecho!

MENU

KIES EEN CATEGORIE

Check hier in voor jouw bestemming: Mexico!

Een nieuwe Quesadilla!

Al meer dan 20 jaar staan de Quesadillas op ons menu en ze zijn door de jaren uitgegroeid tot een van de absolute favorieten. Dat snappen wij wel! Weet je niet wat een Quesadilla is? Dat is moeilijk te geloven, maar dit is een gegrilde, dubbelgevouwen tortilla met gesmolten kaas en andere heerlijke ingrediënten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor gegrilde kip in combinatie met rode uiringen, koriander en jalapeños. Deze variant staat ook wel bekend als de Quesadilla Grilled Spicy Chicken. Geen zin in vlees? Geen punt! Ga dan bijvoorbeeld voor de vegetarische variant, ofwel de Quesadilla Grilled Spicy Veggie Chicken. Er is keuze genoeg… We hebben maar liefst 9 varianten op ons menu staan. Heb je een FIESTA? Kies dan de Quesadilla 6 pack. Dit zijn 6 Quesadillas voor de prijs van 5. 

Gesmolten kaas is namelijk altijd een goede keuze, daarom zijn we druk bezig geweest met een nieuwe variant. Onze Chef Don Gustavo kwam met het geniale idee om Langzaam gegaard rundvlees te combineren met stukjes ananas en koriander. Al deze heerlijke ingrediënten heeft hij verwerkt in een Quesadilla en toen is de Quesadilla Barbacoa geboren! Probeer ‘m vandaag nog.